2020 YILININ ABİYE MODELLERİ 

abiye modelleri, 2020 abiye modelleri neler, abiye modelleri ve giyim

2020 yılının abiye modelleri arasında daha çok uzun etekliler bulunuyor.  Tasarımcılar bu yıl koleksiyonlarında her ne kadar kısa modellere de yer vermiş olsa da uzun etekli abiyeler daha bir ön planda yer alıyor.  Bu yılın düğün ve nişan partileri geçen yıllara göre daha çok renkleneceğe benziyor çünkü bu yılın abiye modellerinde canlı renkler ön planda. Tabi eğer ben sadelikten yanayım diyenlerdenseniz bu yılın abiye modasında birçok siyah ve beyaz modellerde bulunuyor.  Ancak daha zayıf görünmek için siyah tercih edenlerdenseniz renkli modellere de bir şans vermenizi öneririz.  Çünkü sizin için doğru modeli tercih ederseniz renkli bir abiyeyle de şık ve zarif olmanın yanı sıra aynı zamanda daha zayıf da görünebilirsiniz.2020 abiye elbiseabiye modelleri, 2020 abiye modelleri neler, abiye modelleri ve giyim

ABİYEDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Bu yılın abiye modası sade ve sıkıcı olmaktan çok uzak.  Tasarımcılar abiye modellerinde farklı kesim ve uzun yırtmaçlara yer verirken elbiseyi dantel, pul ve işlemelerle süslemeyi de unutmamış. Her yıl aynı abiye modelleriyle karşılaşmaktan sıkıldıysanız bu yılın tasarımları sizi şaşırtabilir. Tasarımlarda canlı renklerin yanı sıra bol yırtmaçlı uçuşan uzun etekler, asimetrik detaylar ve sırt dekolteleri ön planda yer alıyor. Abiye modellerinin genel anlamda rahatsızlık vermesinden şikayetçiyseniz bu sorunu yok sayabilirsiniz. Çünkü bu yılın teması ‘şıklık ve rahatlık’ olarak geçiyor.  Tasarımcılar şık olmanın yanı sıra parti boyunca rahat hissetmenin önemini anlamış olacaklar ki tasarımlarında sentetik kumaşların yerine daha doğal, terletmeyen kumaşlara yer vermişler.  Böylece parti boyunca kendinizi bir prenses gibi şık ve güzel hissederken aynı zamanda kendinizi müziğin etkisine bırakarak partinin tadını çıkartabileceksiniz.

ABİYE SEÇİMİ

Abiye tercihinizi yaparken hazır olarak alabileceğiniz gibi kendi isteğinize göre özel olarak da diktirebilirsiniz. Eğer tercihinizi hazır abiye modellerinden yana kullanırsanız önünüzde birçok farklı seçenek mevcut.  Fiyatlar ise elbisenin markasına ve yapımında kullanılan kumaşa bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Doğru tercihi yapmak için abiyelerin markasından daha çok modeline, rengine ve kumaşına dikkat etmelisiniz. Aceleci olmayın. Bu yılın abiye modellerinde mutlaka zevkinize ve bütçenize uygun bir model bulabilirsiniz.

İlk Yorum Yapan Ol

Cevap Bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.


*